Den ultimata guiden till agil och nytänkande rekrytering.

 

Rekrytering idag ser inte ut som den har gjort. Rekryterare måste förstå om de ska köpa, låna eller bygga upp de kunskaper verksamheten behöver för att klara av det framtiden har att bjuda på.

Vår e-bok, tillsammans med alla andra expertresurser på den här sidan, är utformad för att hjälpa dig bygga upp de processer för agilitet, autenticitet, kompetenser och lärande till processer som i slutändan utgör verksamhetens styrka och smidighet.

Recruiting Unbound

Rekrytering är fortfarande en av HR:s största utmaningar. Att anställa efter kompetens istället för erfarenhet, att navigera genom mängder av ansökningar för att hitta rätt kandidater och leverera värde när det gäller anställda, är konstanta utmaningar. Det är nu dags att agera och lösa dessa frågor för att lyckas i framtiden. Vägen framåt måste vara att tänka nytt och att tänka om kring rekrytering, att bygga en stabil grund för att i slutändan kunna se resultat.

Denna portal är full av värdefullt innehåll som hjälper dig på den här resan, när ni lämnar det gamla bakom er och fokuserar på hur rekrytering ser ut idag.
eBOOK

Den ultimata guiden till agil och nytänkande rekrytering

 

Tips för att anpassa sig och lyckas i rekryteringsvärlden efter COVID.

Ladda ner e-boken

ON DEMAND-WEBBINARIUM

Bygg en stark och agil talangrekrytering


Förvandla talangrekryteringen från konventionellt tänkande till nytänkande och agil.


Se webbinariet

DIGITALT LÄRANDE

Särskilt framtagna spellistor för att utveckla rekryterare till talangansvariga


Utveckla nytänk och flexibilitet i rekryteringen och bli en rekryteringshjälte.


Gå med i vår community

Resurser för smart och agil rekrytering

TIPS

Guiden för inköpare av rekryteringsverktyg

Att hitta rätt i djungeln av teknik för talangrekrytering kan vara förvirrande. Denna guide hjälper dig att förenkla processen.  

Ladda ner nu

ON DEMAND-VIDEO

Rekryteringsteknik som tar hänsyn till erfarenhet

I en ständigt föränderlig värld behöver upptagna rekryterare fortfarande anställa som vanligt.  Lär dig vad som har förändrats inom talangrekrytering och hur du möter framtida utmaningar.

Titta nu

FALLSTUDIE

Virtuell rekrytering hjälper myndigheterna i Skottland

Lär dig hur COSLA hittade en flexibel lösning för att ge stöd åt alla rekryterares behov, med hjälp av Cornerstones innovativa plattform TalentLink.

Läs mer

FALLSTUDIE

Att lösa rekryteringsutmaningen hos SGN

SGN använde Cornerstones plattform för att attrahera kandidater av högre kvalitet och förbättrade sitt varumärke som arbetsgivare, vilket resulterade i en upptagning på 97 procent!

Lär dig hur

UNDERSÖKNING

Rekryteringsrapport från talangansvariga 

Om det inte fungerar att rekrytera efter erfarenhet, hur rekryterar man efter kompetenser? Att förutse resultat är aldrig enkelt, men kompetensbaserad rekrytering är en möjlig lösning.

Läs mer

FALLSTUDIE

K & N återuppfinner sin rekryteringsprocess 

Läs om hur företaget förvandlade sin anställningsprocess med hjälp av Cornerstone Recruiting och vann ett pris på köpet.

Titta nu

Vad gjorde ni för att skydda era anställda under pandemin? Hur er organisation besvarar denna fråga kommer att påverka er förmåga att både attrahera nya talanger och behålla de främsta talanger ni redan har eftersom det ger er ett fönster rakt in i verksamhetens värderingar.

Brian Kropp

distinguished Vice-President, research hos Gartner

Vad gjorde ni för att skydda era anställda under pandemin? Hur er organisation besvarar denna fråga kommer att påverka er förmåga att både attrahera nya talanger och behålla de främsta talanger ni redan har eftersom det ger er ett fönster rakt in i verksamhetens värderingar.

Brian Kropp

distinguished Vice-President, research hos Gartner

Koppla de bästa medarbetarna till ditt företag

Attrahera rätt talang, engagera kandidater, möjliggör smartare rekryteringsbeslut och gör onboardingprocessen enkel med Cornerstone Recruiting.
läs mer

Hör av dig

Prata med en av våra experter, om hur Cornerstone kan hjälpa dig att uppfylla dagens behov och morgondagens ständigt förändrade krav.
©2021 Cornerstone
Privacy  |  Terms