Cornerstone

Förenklad programvara för rekrytering så du kan fokusera på det som är viktigt

Hitta rätt talanger med hjälp av rätt verktyg för rekrytering i sociala medier, spåra och följ de sökande, karriärplattformar  som är enkla att konfigurera, enkel introduktion av nyanställda och dessutom en smidig upplevelse för jobbsökande.

boka en demo

Attrahera rätt kandidater

Visa upp ditt varumärke och din företagskultur med interaktiva media och bli bättre på att attrahera kandidater som bäst passar ditt företag. Omvandla sedan fler intresserade till aktiva sökande med en intuitiv sökprocess.


Välj ut de mest passande kandidaterna

Få en holistisk bild av hela talangpoolen och identifiera enkelt de bästa kandidaterna. Allt från att söka efter interna och externa kandidater till förslag på passiva kandidater som matchar sökkriterierna.

Förenkla för ditt rekryteringsteam

Automatisera processerna för att förenkla rekrytering och se till att rekryteringsteamet agerar på rätt sätt, med rätt kandidater, vid rätt tidpunkt. Dra nytta av att ha en central plats där du kan se och fördjupa dig i detaljer om kandidater över alla uppdrag.

Introducera nyanställda effektivt

Att få nyanställda produktiva snabbt och effektivt kan vara en utmaning. Skapa en engagerad, effektiv och personlig upplevelse av anställningen, genom skräddarsytt, interaktivt innehåll för introduktionen. Medarbetaren själv styr tempot i introduktionsportalen från världens ledande lärandelösning.

Boka en demo

Vi visar gärna hur  Cornerstone kan hjälpa dig att attrahera, utveckla, behålla och administrera era talanger.
©{{CurrentYear}} Cornerstone. All rights reserved.